英语学习论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 17|回复: 0

2018年6月英语四级词汇练习及答案(26)

[复制链接]

35万

主题

35万

帖子

107万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
1077315
发表于 2018-2-7 22:03:08 | 显示全部楼层 |阅读模式
  1.He always leaves _______ for all the words he does not know in his
translation.
          A.blankets B.blind C.black D.blanks
          2.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because
they do no good to health.
          A.vices B.habits C.customs D.copies
          3.The news has not yet been officially _______ by the government.
          A.struck B.confirmed C.founded D.pointed
          4.These are two _______ issures, but people often take them as one.
          A.ruin B.nest C.distinct D.castle
          5.What _______ did you watch on television last night?
          A.wave B.frequency C.channel D.tunnel
          6.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are
primitive.
          A.favourite B.original C.sufficient D.expert
          7.Before he left the White House, the president made a _______ speech.
          A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell
          8.The local government has begun a _______ in this city to cut down the
traffic accidents.
          A.protest B.punishment C.protection D.project
          9.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.
          A.desirable B.doubtful C.good D.wanted
          10.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back
home.
          A.emerge B.output C.starve D.tend
          11.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______
library card and you can still make use of the books in the city library.
          A.terminal B.temporary C.regular D.chamber
          12.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______
from the shop.
          A.render B.trust C.receipt D.tale
          13.These programs are designed for those young people who want to _______
higher education but do not have enough time to go to university.
          A.insure B.purse C.purchase D.pursue
          14.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the
school library.
          A. implication B.reference C.sample D.saucer
          15.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.
          A.trailed B.varied C.twisted D.wicked
          参考答案:
          1.D 2.A 3.B 4.C 5.C 6.D 7.D 8.D 9.A 10.A 11.B12.C 13.D 14.B 15.C
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|新都网 ( 京ICP备09058993号 )

GMT+8, 2018-6-21 20:24 , Processed in 0.054563 second(s), 7 queries , WinCache On.

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表