英语学习论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 12|回复: 0

2018年6月英语四级词汇练习及答案(25)

[复制链接]

35万

主题

35万

帖子

107万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
1077315
发表于 2018-2-7 22:03:07 | 显示全部楼层 |阅读模式
  1.When heated, water changes into _______.
          A.solid B.vapour C.liquid D.air
          2.What she achieved in her research might _______ what she had been
expecting.
          A.exceed B.exclaim C.excess D.extend
          3.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to
support the new project.
          A.factor B.false C.evident D.elastic
          4.He _______ his father in appearance but not in height.
          A.repeats B.looks C.resembles D.likes
          5.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players
in the history of football.
          A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped
          6.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from
side to side and going faster and faster.
          A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning
          7.This is a poem about _______ life in the American West.
          A.bay B.chamber C.frank D.dozen
          8.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to
their research.
          A.filter B.fold C.partial D.commercial
          9.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with
the Yellow River.
          A.worship B.vain C.reveal D.associate
          10.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to
anything dishonest.
          A.beard B.attached C.granted D.kept
          11.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it
is not easy to distinguish between people from the two countries.
          A.distinction B.equivalent C.index D.murder
          12.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the
taxi driver to stop to pick her up.
          A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale
          13.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.
          A.peaceful B.secure C.grateful D.companion
          参考答案:1.B 2.A 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A 8.D 9.D 10.C 11.A 12.C 13.C
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|新都网 ( 京ICP备09058993号 )

GMT+8, 2018-6-21 20:12 , Processed in 0.046597 second(s), 7 queries , WinCache On.

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表