英语学习论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 22|回复: 0

2018年6月英语四级词汇练习及答案(30)

[复制链接]

36万

主题

36万

帖子

109万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
1094202
发表于 2018-2-7 22:03:01 | 显示全部楼层 |阅读模式
  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总
          1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the
party.
          A.exhibition B.exception C.except D.reception
          2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______
speed.
          A.spare B.fast C.moderate D.moral
          3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time
he was 65.
          A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned
          4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it
without modern technology.
          A.canal B.tunnel C.channel D.cable
          5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.
          A. bean B.beam C.bake D.battery
          6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for
metal.
          A. surround B.substance C.stretch D.substitute
          7.With the help of the government , a large number of people ---_______
after the flood in 1991.
          A. survived B.suspended C.suffered D.subfected
          8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do
not even know what he is thinding about.
          A. novel B.spoil C.acceptable D.additional
          9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully
          A. sorting B.joking C.counting D.comparing
          10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we
provide for the students is a B. A. and a B. S. .
          A. continue B.bay C.assistance D.graduate
          11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________
government, not by each state.
          A. federal B.figure C.scientific D.service
          12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal
faculty member.
          A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot
          13.When you fill in the application form, please use your _______ address
so that we can contact you easily later.
          A. policy B.plain C.permanent D.principal
          14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.
          A. pretends B.assures C.affords D.melts
          15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.
          A. owes B.spoils C.deserts D.neglects
          参考答案:1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.A 9.B 10.D 11.A 12.B 13.C 14.A 15.D
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|新都网 ( 京ICP备09058993号 )

GMT+8, 2018-12-13 15:34 , Processed in 0.050195 second(s), 9 queries , WinCache On.

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表