英语学习论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 17|回复: 0

2018年6月英语四级词汇练习及答案(29)

[复制链接]

35万

主题

35万

帖子

107万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
1077315
发表于 2018-2-7 22:03:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总
          31.The college students in China are _______ from smoking on campus because
this will do them no good.
          A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained
          32.Professor Smith is also the _______ of the international program office.
If you have any problem when you study here, you may go to him for help.
          A. detective B.president C.manager D.director
          33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal
affairs.
          A. devote B.district C.interfere D.wander
          34.We can not _______ all the magazines together.
          A. route B.draw C.thread D.bind
          35.What he said in the meeting _______ everybody present.
          A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated
          36.Some lazy men would rather _______ than work.
          A. indicate B.declare C.solve D.starve
          37.This boy was _______ for what he had done in the class.
          A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed
          38.Some states in the United States _______ people to carry guns.
          A. apply B.charm C.ignore D.forbid
          39.Carelessness made him fall in his job _______.
          A.interview B.intention C.stomach D.stocking
          40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words.
Even the native speaker can not help.
          A. decrease B.create C.define D.delight
          41.Students with _______ problems may apply for student loans
          A. economic B.financial C.male D.economical
          42.Both sugar and salt can ______in water.
          A. desert B.absorb C.dissolve D.involve
          43.I have not heard anything from him since his _______.
          A. departure B.fault C.foundation D.acciptance
          44.Without a proper education, people could _______ all kinds of
crimes.
          A. conduct B.stoop C.commit D.sweat
          45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the
speaker very clearly.
          A. connected B.sustained C.associated D.suspended
          参考答案: 31.A 32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C 41.B 42.C 43.A 44.C
45.D
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|新都网 ( 京ICP备09058993号 )

GMT+8, 2018-6-21 20:23 , Processed in 0.052722 second(s), 7 queries , WinCache On.

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表