英语学习论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 30|回复: 0

2018年6月英语四级词汇练习及答案(28)

[复制链接]

36万

主题

36万

帖子

109万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
1094202
发表于 2018-2-7 22:03:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总
          16.In order to increase our output, we need to import more production
_______.
          A. facilities B.hens C.votes D.artists
          17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the
Earth’s _______.
          A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent
          18.This river forms a natural _______ between China and Korea.
          A. boundary B.string C.spot D.zone
          19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little
girl.
          A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves
          20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.
          A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored
          21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.
          A. distributed B.packed C.prayed D.undertook
          22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.
          A. domestic B.strain C.purchase D.murder
          23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.
          A. measure B.maintain C.shelter D.reply
          24.He _______ to study harder in the future so that he could have more
opportunities to find a better job.
          A. resolved B.resorted C.requested D.reserved
          25.The _______ work continued for more than a week but there was still no
sign of the missing boy.
          A. research B.rescue C.vessel D.vast
          26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth
          A. withdrawn B.vanished C.found D.hung
          27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for
the new bicycle.
          A. counting B.stripping C.elaborating D.casting
          28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.
          A. guard B.accomplish C.roar D.endure
          29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in
China.
          A. favorite B.available C.convenient D.average
          30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were
_______.
          A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored
          参考答案:16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B
30.A
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|新都网 ( 京ICP备09058993号 )

GMT+8, 2018-12-15 11:20 , Processed in 0.026778 second(s), 7 queries , WinCache On.

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表